July 28, 2020 01:23AM
Definitely part time/amateur woahs showing up. I have fixtures I have to "Lamp on" and they are turning off anytime I do anything to them, like change position, Gobo's, etc. My entry level Chauvet's don't need that in the startup. Any tips on how to find/edit these things? I see the R1 Beams Lamp on and "Blackout when..." are both on channel 19 DMX-wise. I think I need to pulse a DMX 135 to force lamps on and a DMX 225 to "Disable Blackout All Functions". In a panic I think I want to do this as raw DMX because I can only find the lamp on function/attribute. What should I be doing here? Also, surely there's a way to just force a number to a DMX out, but I can't find it and can't find it on the web.
Specifically R1 Beams and RH1 Hybrids.


Second problem, I have a laptop at home I'm working on show files and a full rig at the theater. When I sent from the rig to home via email, no problem. I updated loads of stuff. When I send back, none of my groups/presets/etc have content. Everything is empty. I made sure same software version was in place, but can't figure out what's going on. I have my laptop at the theater, can't get anything to work passing the file back and forth.
Subject Author Posted
Two New Problems btodag July 28, 2020 01:23AM
Re: Two New Problems btodag July 28, 2020 03:42AM
Re: Two New Problems scoobytoobins July 28, 2020 03:36PM
Re: Two New Problems btodag July 28, 2020 04:57PM
Re: Two New Problems scoobytoobins July 28, 2020 09:52PM
Re: Two New Problems btodag August 04, 2020 02:57PM
Re: Two New Problems scoobytoobins August 05, 2020 05:33PM
Re: Two New Problems btodag August 06, 2020 06:21PM



Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login